Cloud arhiva novosti 2011 Tz Vrbovsko - Tz Vrbovsko | web portal Turističke zajednice

pretražite
Tz Vrbovsko prospekt
K O N T A K T
Go to content

Main menu:

Cloud arhiva novosti 2011 Tz Vrbovsko

NOVOSTI
BIRAJMO NAJLJEPŠU KUĆU S OKUĆNICOM

Poštovani, Završeno je natjecanje u izboru za najljepšu kuću s okućnicom 2011 koje TZ Grada Vrbovskog već nekoliko godina uspješno provodi u sklopu akcije "Volim Hrvatsku" Više cvijeća manje smeća.

GORANOV VIJENAC

Dodjeljuje se za cjelokupni pjesnički opus i dostignuća u hrvatskoj književnosti. "Gorana za mlade pjesnike" dobiva prvoizabrani na godišnjem natječaju za pjesnike do trideset godina starosti...

BUNDEVIJADA VRBOVSKO

Bundevijada - izložba autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskoga kotara, 08. i 09 listopada pozivamo Vas u Vrbovsko. U organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovskog  i ove će se godine održati tradicionalna VII. Bundevijada -  izložba autohtono uzgojene hrane i običaja Gorskoga kotara.


ZELENO SRCE GORSKOG KOTARA U ZADRU

21. svibnja Turističke zajednice Gorskoga kotara na trgu Pape Ivana Pavla II u Zadru predstavile su svoju turističku ponudu, te sve ono što čini specifičnost i posebnost Gorskoga kotara kao turističke destinaciije. Zajednicama su u predstavljanju pomogle udruge  i folklorna društva.


GLJIVARSKI KOTLIĆ MEDULIN, VRBOVSKO

Turistička zajednica  25. lipnja 2011. gostovala je kao natjecatelj  u spravljanju gljivarskog lonca na drugoj gljivarijadi koju su u Medulinu organizirali članovi GU „Sunačanica“ Pula...

ZVUCI GORANSKOG KRAJA

24. rujna 2011. održana je tradicionalna priredba u organizaciji Društva Gorana Rijeka, koja je posljednje dvije godine humanitarnog karaktera. "Zvuci goranskoga kraja" , izvođeni na harmonikama, ispunjavali su dvoranu HKD-a na Sušaku.


VRBOVČANSKA ZIMSKA VEČER

10. prosinca u 16,00 sati  pozivamo Vas u Dom kulture Vrbovsko na II. VRBOVŠČANSKU ZIMSKU VEČER. Uz opuštajuć i zabavan program humoreske naziva „PROŠNJA I ZARUKE“ prisjetiti ćemo se nekih starinskih običaja. Druženje ćemo nastaviti uz natjecanje za izbor NAJBOLJE OREHNJAČE.

ZA DJECU

Djeco! 6. prosinca u 16,00 sati nam dolazi SV. NIKOLA. Znamo da ste bili dobri i marljivi stoga svi dođite u Dom kulture kako bi uz prigodan dječji program koji  će za Vas prirediti Društvo „Naša djeca“ Vrbovsko uživali u slatkim paketima koji čekaju upravo na Vas !

KUD FRANKOPAN SEVERIN NA KUPI

17. prosinca 2011. godine poziva Vas na svoj tradicionalni Božićni koncert koji će se u 16,00 sati održati u Domu kulture Severina na Kupi. U programu sudjeluju: KUD "Seljačka sloga" Turanovac, KUD "Okićka trešnja" Stankovo, Vokalni ansambl KUD-a "Klek" Ogulin, Ženski pjevački zbor "Jasmin" Novo mesto, Vokalna grupa OŠ "I.G.Kovačića" Severin na Kupi, po završetku konceta očekuje vas zabava uz grupu ROYAL. Očekujemo Vas, dobro došli !

DJECO, DOČEKAJTE DJEDA MRAZA

Djeco, dočekajte Djeda Mraza koji nam 23.12 u 16,00 sati konjima i kočijom punom darova dolazi u Dom kulture Vrbovsko. Kako bi lakše dočekali dolazak Djeda Mraza i njegovog pomočnika Zvonkeca Društvo \"Naša djeca\" Vrbovsko za Vas je priredilo topli čaj, slatkiše i... Naravno BOŽIĆNU PRIREDBU u kojoj nastupaj učenici OŠ. I.G.Kovačića Vrbovsko i Senjsko te Mažoretkinje .

MASKEMBAL VRBOVSKO

Počinju dani karnevala. Maškarajte se i budite ono što želite! Sudjelujte na maškaranoj zabavi koju za Vas 11. veljače priređujemo u Domu kulture Vrbovsko.


SANJKAŠKI KUP U VRBOVSKOM

U organizaciji Goranskog sportskog centra „Runolist“, TZ Grada Vrbovskog i Sportskog društva Jablan 25. veljače održana je u Vrbovskom - mjestu Jablan peta ovosezonska sanjkaška utrka koju je do sada pratio kako najveći broj posjetitelja tako i natjecatelja (62). Natjecanje se odvijalo u osam kategorija.


KVARNER FAMILY

Sklapanjem Ugovora sa TZ Grada Vrbovskog, 09.prosinca 2011. godine oznaku kvalitete privatnog smještaja KVARNER FAMILY ponijeli su: Apartman u dominstvu – Zdravko Mihelčić, Kuća za odmor u domaćinstvu Josip Trope, Kuća za odmor u domaćinstvu Sergio Vosilla te Kuća za odmor u domaćinstvu Sanja Mužević.

GORANOVO PROLJEĆE LUKOVDOL

„Nitko da ne dođe do prijatelj drag“... Poznatim stihovima pozivamo Vas 21. ožujka u Lukovdol na 49. Goranovo proljeće, tradicionalni nacionalni festival pjesničke riječi u spomen na velikoga Hrvatskog pjesnika Ivana Gorana Kovačića.

V. KLAPSKI POZDRAV GORSKOM KOTARU

Klapa Cambi, Kašel Kambelovac 30. ožujka održati će humanitarni koncert za pomoć Jeleni Mlinac u organizaciji Rotary kluba Gorski kotar i KUD-a \"Bašćinski glasi\" Rijeka. Koncet će započeti u 19:30 sati u sportskoj dvorani Delnice. Gosti večeri: \"Vinčace\" Novi Vinodolski Voditelj: Joso Krmpotić Cijena ulaznice: 50,00 kn, na dan koncerta 70,00 kn,info: 098 213 124 Prodaja ulaznica: Turistički uredi u Gorskom kotaru, poslovnica PBZ banke u Delnicama, restoran Fortunal- Rijeka, Cafe bar Gradina - Trsat.

KVARNER FAMILY

7.svibnja s početkom u 16:00 sati održati će se program edukacije za vlasnike ugostiteljskih objekata za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu s područja Kvarnera- \"KVARNER FAMILY 2012\". Edukacija će obuhvaćati teorijski i praktični dio. Ista je u potpunosti besplatana i obavezna za vlasnike objekata koji nose oznaku kvalitete \"Kvarner Family\" Svi sudionici će dobiti potvrdu o pohađanju edukacijske radionice. Svoj dolazak najavite Vašoj lokalnoj Turističkoj zajednici.

II. CVJETNI KORZO GOMIRJE

Pozivamo Vas na sudjelovanje u II. CVJETNOM KORZU koji će se i ove godine u organizaciji Turističke zajednica Grada Vrbovskog, te udruga i mještana mjesta Gomirje održati 28. travnja u Gomirju. Dobro nam došli !


OTVORENJE SEZONE IZLETA NA KAMAČNIK

Poštovani izletnici, planinari i ljubitelji prirode, pozivamo Vas da nam se već tradicionalno pridružite na zajedničkom drženju povodom obilježavanja DANA PLANETE ZEMLJE, 22. travnja 2012. godine u Kamačniku – zaštićenom krajoliku. Manifestacijom simbolično otvaramo sezonu izleta na Kamačnik te pripremamo natjecanje u spravljanju planinarskih kotlića.

KUPA-RIJEKA ŽIVOTA 2. KUPSKI PLOV BLAŽEVCI

Udruga Kupa-rijeka života i ove godine organizira manifestaciju „Kupski plov“ za kajakaše, raftingaše i veslače u kojoj će se prijeći put u 10 etapa od izvora rijeke Kupe do ušća Kupe u Savu u Sisku. Veslači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine 29.06.2012. godine u 16,30 sati pristat će u Vrbovskom / Blaževci. Više informacija na www.kupa-kolpa.eu.

GLJIVARIJADA VRBOVSKO-KAMAČNIK

Pozivamo Vas na tradicionalno  XII. gljivarsko druženje  koje će se 23. lipnja 2012 godine održati u Kamačniku – zaštićenom krajoliku. Program je namjenjen svim izletnicima i  ljubiteljima prirode, a sastoji se od natjecanja u brojnosti vrsta ubranih gljiva, natjecanja u spravljanju gljivarskog kotlića te šetnje kanjonom Kamačnika.

 
Za iznamljivače
Back to content | Back to main menu